Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Uvjeti kupovine i korištenja

PROIZVODI

Pratite upute za korištenje tableta. Proizvod nije prikladan za osobe mlađe od 18 godina. Čuvajte na suhom i hladnom mjestu, prema uputama na pakiranju. Držite izvan dosega djece.

NARUDŽBE

Nakon što odradite narudžbu, dobit ćete potvrdu na naznačenu e-mail adresu. Ako se odlučite otkazati narudžbu, to možete učiniti unutar sat vremena putem navedene e-mail adrese. Ako prođe to vrijeme, smatra se da ste suglasni s uvjetima, te otkazivanje nije moguće. Naša obveza je poslati robu sukladno dogovoru i naznačenom načinu pakiranja. Ukoliko narudžba bude izvršena do 16 sati, bit će poslana istog dana; u suprotnom, sljedeći radni dan.

PLAĆANJE

Naručena pošiljka dolazi kao preporučeni paket, a plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja. Dostava za naručene proizvode je besplatna. U slučaju plaćanja pouzećem, troškove dostave određuje Hrvatska pošta prema svojem cjeniku.

JAMSTVO

Ako niste zadovoljni proizvodom, nudimo povrat novca u iznosu kupoprodajne vrijednosti. Za ostvarivanje jamstva, javite nam se unutar 30 dana od primitka proizvoda putem e-maila. Troškove povrata snosi kupac. Proizvod mora biti neiskorišten, u originalnom pakiranju, s maksimalno dvije upotrijebljene tablete.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Informacije na web stranici služe samo u opću svrhu i nisu zamjena za medicinske savjete. Ukoliko vam treba medicinska pomoć, obratite se stručnjaku. Oglašivač nije odgovoran za mišljenja i ocjene pojedinaca.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Oglašivač se obvezuje na čuvanje svih korisničkih podataka u skladu sa zakonom. Podaci se koriste isključivo u svrhu dostave proizvoda i slanja promotivnih ponuda. Podaci korisnika neće biti dostupni neovlaštenim osobama.

KONTAKT

Za sva pitanja i komunikaciju, možete nas kontaktirati putem e-maila: [email protected]