Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Dapoxetin

dapoxetinKombinacija sastojaka u ovom lijeku cilja specifične biološke procese koji su odgovorni za kontrolu ejakulacije. Kroz svoje djelovanje, lijek omogućuje korisnicima da produže trajanje seksualnog odnosa, pružajući im veću kontrolu nad svojim seksualnim iskustvom. Ovo je osobito korisno za muškarce koji se suočavaju s problemima prerane ejakulacije ili žele produljiti trajanje svog seksualnog odnosa kako bi postigli veće zadovoljstvo i zadovoljstvo.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči DAPOXETIN D – FORCE

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija DAPOXETIN 60mg 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija DAPOXETIN 60mg 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija DAPOXETIN 60mg 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija DAPOXETIN 60mg 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija DAPOXETIN 60mg 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija DAPOXETIN 60mg 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Primjena Dapoxetina u liječenju prijevremene ejakulacije

  Dapoxetin predstavlja revolucionarni korak u tretmanu prijevremene ejakulacije, stanja koje može značajno utjecati na kvalitetu seksualnog života i emocionalno stanje muškaraca. Kao selektivni inhibitor ponovne pohrane serotonina (SSRI), ovaj lijek djeluje na neurotransmitere u mozgu, produžujući vrijeme potrebno da dođe do ejakulacije. Lijek se najčešće propisuje u obliku tableta, a počinje djelovati relativno brzo nakon uzimanja, čineći ga pogodnim za povremenu uporabu oko jedan do tri sata prije očekivanog seksualnog odnosa. Za razliku od mnogih drugih SSRI-eva, Dapoxetin je dizajniran kako bi se brzo apsorbirao i eliminirao iz tijela, što minimizira rizik od dugotrajnih nuspojava. Klinička ispitivanja pokazala su da upotreba ovog lijeka može značajno produžiti intravaginalno latencijsko vrijeme ejakulacije (IELT), poboljšavajući seksualno zadovoljstvo i kontrolu nad ejakulacijom.

  Muškarci koji su koristili ovaj lijek izvijestili su o većoj samopouzdanosti i smanjenju stresa vezanog za seksualnu izvedbu. Preporučene doze variraju ovisno o individualnim potrebama i odgovoru na tretman, a lijek bi trebao biti propisan od strane liječnika koji će uzeti u obzir sve relevantne zdravstvene faktore. Važno je istaknuti da se spomenuti lijek ne smije upotrebljavati kao terapija za erektilnu disfunkciju, već je primarno namijenjen liječenju prijevremene ejakulacije, iako može imati pozitivan učinak na opće seksualno zadovoljstvo. Kao i kod mnogih lijekova, važno je slijediti upute liječnika i ne prekoračiti preporučene doze. Također, lijek se ne preporučuje osobama koje pate od određenih zdravstvenih problema, uključujući srčane bolesti i one koje su na terapiji nekim drugim lijekovima koji mogu interagirati s ovim specifičnim lijekom za liječenje prijevremene ejakulacije. Ovaj lijek predstavlja važan alat u rješavanju izazova prijevremene ejakulacije i može značajno poboljšati kvalitetu života muškaraca koji se suočavaju s ovim problemom.

  Mogući nuspojave i upozorenja pri uzimanju Dapoxetina

  Iako je Dapoxetin primarno namijenjen liječenju prijevremene ejakulacije, nužno je biti svjestan mogućih nuspojava i upozorenja koji prate uzimanje ovog lijeka. Prilikom propisivanja tableta, liječnici trebaju obavijestiti pacijente o potencijalnim nuspojavama koje mogu uključivati glavobolje, vrtoglavice, mučninu, proljev, suhoću usta, nesanica ili umor. Dok su neke od ovih nuspojava relativno blage i često prolazne, važno je da pacijenti odmah kontaktiraju svog liječnika ako dožive bilo koje ozbiljnije simptome ili ako blage nuspojave postanu učestale ili posebno neugodne. Posebnu pozornost treba obratiti na interakcije Dapoxetina s drugim lijekovima. Pacijenti koji već uzimaju lijekove koji utječu na serotoninske razine, kao što su drugi SSRI-i, antidepresivi, ili lijekovi protiv migrene poznati kao triptani, trebaju biti posebno oprezni zbog rizika od serotoninskog sindroma, potencijalno opasnog stanja uzrokovanog previsokim razinama serotonina u tijelu. Osim što može uzrokovati nuspojave, ovaj lijek za preranu ejakulaciju može biti kontraindiciran kod pacijenata s određenim zdravstvenim stanjima.

  Osobe s teškim srčanim problemima, jetrenim bolestima ili epilepsijom trebaju izbjegavati korištenje ovog lijeka. Također, nije preporučljivo kombinirati lijek za liječenje preuranjene ejakulacije s alkoholom zbog mogućeg pojačavanja nuspojava poput omaglice i smanjene svijesti što može povećati rizik od slučajne ozljede. Potrebno je naglasiti da navedeni lijek nije odobren za liječenje erektilne disfunkcije, a njegova primjena je isključivo usmjerena na kontrolu prijevremene ejakulacije. Pacijenti koji imaju poteškoće s erekcijom trebaju razmotriti druge tretmane, s obzirom na to da spomenuti lijek nije namijenjen za taj poremećaj. Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i učinkovitost terapije, važno je da pacijenti budu iskreni prema svojim liječnicima o svim lijekovima i dodacima prehrani koje koriste, kao i o svim prethodnim i trenutnim zdravstvenim stanjima. Samo tako će terapija tim lijekom biti sigurna i prilagođena individualnim potrebama pacijenta.

  Usporedba Dapoxetina s drugim lijekovima za seksualne poremećaje

  Ovaj lijek je primarno namijenjen liječenju simptoma prerane ejakulacije, omogućujući muškarcima da postignu bolju kontrolu nad trenutkom ejakulacije. Kada se razmatraju lijekovi za erektilnu disfunkciju poput sildenafila (Viagra), tadalafila (Cialis) ili vardenafila (Levitra), važno je napomenuti da oni djeluju tako što potiču protok krvi u penis, time omogućujući i održavajući erekciju.

  Ovaj lijek, s druge strane, ne utječe direktno na protok krvi ili proces erekcije. Pacijenti koji pate od seksualnih poremećaja često su u dilemi koji lijek odabrati. Dok ovaj lijek pacijentima pruža mogućnost da duže održe seksualni čin bez ejakulacije, on neće pomoći u postizanju ili održavanju erekcije. U tom smislu, nije izravno usporediv s lijekovima za erektilnu disfunkciju, osim što se oba tipa lijekova koriste za poboljšanje seksualnog iskustva, ali na različite načine i za različite probleme. Za muškarce koji se suočavaju s oba problema, prijevremenom ejakulacijom i erektilnom disfunkcijom, ponekad se može razmotriti kombinirana terapija, no to mora biti pod strogim liječničkim nadzorom zbog mogućih rizika i interakcija između lijekova. U tom kontekstu, spomenuti lijek bi bio uparen s jednim od navedenih lijekova za erektilnu disfunkciju, svaki na svoj specifičan način rješavajući određeni segment seksualnog poremećaja.